FRNL

LANDSCAPING

Cocooning

Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en know-how in de aanleg van sportinfrastructuurwerken, hebben wij ons eveneens gespecialiseerd in Landscaping. Vertrekkende vanuit uw behoefte kunnen wij u bijstaan voor de levering en plaatsing van kunstgras voor openbare en private toepassingen.

Ook voor het ontwerp en de aanleg van uw golfterrein of droomzwembad kan u bij 4LS terecht. Zelf de randvoorzieningen, vertrekkende van tegels tot een exclusief poolhouse behoren tot de mogelijkheden van 4LS.

Landscaping kunstgras

De luxe van een gazon is genieten...

Dat wil zeggen dat u zich om het onderhoud zo weinig mogelijk wil bekommeren. Dat is een goede reden om voor een kunstgazon te kiezen. De voordelen van kunstgras zijn al langer ontdekt door bedrijven, overheden en sportclubs. Maar nu maken particulieren ook vaker de overstap.

  • altijd groen, zonder sproeien, mesten, verticuteren
  • bestand tegen alle weersomstandigheden
  • milieuvriendelijk
  • oogt fris in schaduw en zon
  • blijft optimaal, ook bij veelvuldig gebruik


Ontdekt de eindeloze mogelijkheden: van tennisveld tot een dakterras. Als u het kan dromen, kan 4LS het realiseren.

4LS kan het hele traject voor u beheren of kan werken in overleg met een ontwerper. U blijft steeds verzekerd van de kwaliteit van materialen en plaatsing.

Zwembaden zonder verrassingen

U droomt misschien al langer van een zwembad. Wel, u moet niet blijven dromen. Uw droom kan werkelijkheid worden.Haal de vakantie in uw tuin met een zwembad van 4LS.

4LS zou 4LS niet zijn als u als klant niet centraal stond. Wij vinden uw dromen belangrijker dan ons aanbod. Daarom verzekeren wij u dat alles kan, van prefabsystemen tot maatwerk, van louter zwembad tot integratie in het grotere geheel van uw tuinparadijs, met alle mogelijke randvoorzieningen, zoals tegels, afboording, poolhouse, aangrenzend terras, enz. …

Ook hier kunt u ons betrekken als specialist voor een specifiek onderdeel van uw droomtuin of het hele traject uitbesteden aan 4LS. Omdat wij vinden dat u niet moet wachten op uw luxe gevoel tot het werk is opgeleverd! En onze zonder-zorgen-zwembaden blijven dat ook achteraf, met een minimum aan onderhoud in een perfecte staat.

Golfinstallaties

Voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw golfterrein kan u steeds beroep doen op de vaardigheden en ervaring van 4LS.

Dankzij onze nauwe samenwerking met onze partner RSI (Recreational Systems International) kunnen wij beroep doen op de vakkundige ondersteuning van golfarchitecten, grasverzorgingsspecialisten, tuinarchitecten en nog veel meer die hun vaardigheden inzetten op golfbanen in heel Europa.

Wilt u advies of een vrijblijvend voorstel op maat?

Maak nu een afspraak