FRNL

SPECIALS

4LS, the true innovator of sports and recreational infrastructures

4LS is ontstaan uit een synergie tussen specialisten met een jarenlange expertise in de aanleg van sportinfrastructuurwerken. Diverse steden, gemeenten en sportclubs zetten onze ervaring en knowhow reeds in bij de realisatie van hun sportfaciliteiten.

Steeds zijn wij op zoek naar innovatieve systemen en oplossingen die kunnen bijdragen tot een meerwaarde en de uitstraling van uw project.

Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende ontwerpers, architecten, studiebureaus en andere partners kan u steeds een beroep doen op onze vaardigheid, ervaring en kennis.

één vloer, 1000 mogelijkheden

Dankzij zijn baanbrekende technologie biedt dit fascinerende oppervlak een geheel nieuw spectrum van visuele ervaringen met individuele markeringslijnen voor verschillende sporten of speciale gelegenheden. Tegelijkertijd voldoen onze glazen vloeren aan de industriële normen en zijn geschikt voor verschillende doeleinden: sport, evenementen, beurzen of detailhandel.

ASB MultiSports - het meest geavanceerde vloersysteem ter wereld

Deze vloer voldoet niet alleen aan alle technische eisen van moderne sportvloeren, hij biedt veel meer. Met het touchscreen kun je een professioneel speelveld inschakelen voor elke type sport. Het systeem kan zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd. Zelfs draagbare vloeren zijn mogelijk! Strenge prestatiecriteria worden niet enkel voldaan, maar zelf overtroffen. Dat maakt ASB MultiSports de vloer van de toekomst. 

ASB LumiFlex - een van de meest opwindende oppervlakken die er is

ASB Lumiflex is een videovloer. Het gehele vloeroppervlak dient als een multifunctionele monitor, waardoor elke ruimte een unieke visuele ervaring wordt. Het gepatenteerde glasoppervlak is een van de meest innovatieve vloeroppervlakken ooit. Het is geschikt voor verschillende oplossingen: van sport tot concertzalen, van detailhandel tot beurzen. 

www.asbglassfloor.com

RSI - Recreational Systems International

Het RSI-gamma biedt een brede waaier aan oplossingen voor sportinfrastructuur. Van LED-technologie over paneelsystemen tot inventieve sportkoepels: de hoogwaardige oplossingen van RSI zullen zeker bieden wat u zoekt.

Paneelsystemen

RSI heeft verschillende modulaire paneeloplossingen om sportoppervlakken aan te bieden, te beschermen of te verbeteren. Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer duurzaam.

Sportkoepels

RSI heeft innovatieve oplossingen om elk type sportfaciliteit om te vormen tot een indoor sportfaciliteit het hele jaar door. De mobiele structuren vereisen geen vergunning of papierwerk

Sportprestaties

Skills Parks of een camera- en videoanalysesysteem zullen het verschil maken naarmate ze de vaardigheden en capaciteiten van uw spelers verbeteren.

Sport Infra-systemen

Apparatuur die uw locatie zal verbeteren, het comfort van de toeschouwer verbetert en helpt bij het handhaven van de gevraagde kwaliteiten beschikbaarheid.

Kunstgras

Kunstgrassystemen die op natuurlijke grasvelden lijken en presteren, maar minder onderhoud vergen.

SmartTracks van Polytan - het innovatieve systeem voor professionele prestatiediagnostiek

Met SmartTracks biedt Polytan een innovatief, zeer nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken systeem dat direct in het sportoppervlak wordt geïnstalleerd. In combinatie met de nieuwste sensortechnologie kunnen trainingsactiviteiten in verschillende disciplines individueel worden gedocumenteerd en tot op de miliseconde worden geanalyseerd.

SmartTrack-systemen van Polytan zijn even geschikt voor zowel atletiekbanen als kunstgrassystemen en kunnen gemakkelijk in zowel nieuwe als bestaande sportfaciliteiten worden geïntegreerd. Eenmaal geïnstalleerd, zijn de timingpoorten beschikbaar voor precieze tijdmetingen te allen tijde en in onbeperkte maten, in alle weersomstandigheden en voor verschillende atleten tegelijkertijd.

Het systeem biedt optimale trainingsfaciliteiten voor alle prestatieklassen, van schoolsport tot populaire sport en topsport. Het wint van andere systemen, zoals lichtschermen, GPS- of video-evaluaties dankzij de hoge meetnauwkeurigheid, maar ook het parallelle gebruik door verschillende atleten, de eenvoudige en diverse toepassing en de geautomatiseerde evaluatie.

www.polytan.com/extras/smartracks/

Wilt u advies of een vrijblijvend voorstel op maat?

Maak nu een afspraak